A mindennapok problémáján túl

a távolba mutatunk

A napi ellátás minőségének javításán felül olyan személyeket támogatunk, akik már készek a változásra, csak nem találják ehhez az eszközöket. Részükre segítőinken és partnereinken keresztül fejlesztő foglalkozásokat szervezünk, pályázati úton továbbképzésükben és lakhatásukban is támogatjuk őket.

Saját kezdeményezésű programokat és kampányokat szervezünk annak érdekében, hogy segítőink és a nagyközönség megismerhessék az embert a hajléktalan címke mögött, és akár személyes támogatói kapcsolatok alakulhassanak ki.

Pályázatok

Kipihenten, jóllakottan, megfelelő öltözetben menni dolgozni sokunk számára be sem azonosítható öröme a mindennapoknak. Vannak azonban, akik szeretnének dolgozni, de a körülményeik ellehetetlenítik a munkavállalást és ezzel az önálló életbe való visszatérés elé már az út elején akadály gördül. Van lehetőség a segítségre ilyenkor is. Alapítványunk bevezette a munkába való visszatérést támogató programját, amelybe már 5 kliensünket tudtuk bevonni.

A munkába állást segítő programunk bevezetésére a Gyökerek és Szárnyak Alapítvány által szervezett Élő Adás adománygyűjtő est nyerteseként adódott lehetőségünk. Programunk a kezdeti időszakban praktikus, kifejezetten a munkavállalást segítő eszközökben megnyilvánuló támogatási formákat jelent, amelyeket kliensünk a továbbiakban saját jövedelméből tud majd beszerezni.

A támogatás

Feltételei és formái

A támogatottság feltétele a folyamatos munkaviszony és a heti 1x személyes találkozás.

A program első lépéseként egy  személyes beszélgetés keretén belül felmérjük, hogy az adott személy esetében mire van szükség a munkába álláshoz vagy a munka megtartásához hosszú távon.

Ékeztetés
(reggeli, ebéd, vacsora)

Munkaruha, munkacipő

Tisztasági csomag

Telefon

Telefon feltöltés

BKK bérlet

Tartozás rendezés támogatása

Lakhatási támogatás

Változtasson meg még ma egy életet!

Nem kell sok ahhoz, hogy segítsünk másokon! Nyitottság és a tetteink életet menthetnek.