BICIKLITÚRA II.

• 2022.08.23.

Az Alapítvány fontosnak tartja azt, hogy a hajléktalanok is lássák meg azt, hogy a szabadidő értelmes eltöltése jelentős életminőség javulást okozhat, valamint ennek megtapasztalása erős motivációs hatást gyakorolhat a visszaintegrálódásra. Így ennek a célnak az eléréséhez elindította a Tölts egy kis szabadidőt hajléktalanokkal programsorozatát, melynek második állomása volt aug.23.-án az II.Biciklitúra volt Budapest-Szentendre útvonalon.

A Golgota Nappali Melegedő és a Csak Egyet munkatársa és a  7 kliense, valamint 5 civillel egy biciklikölcsönzőből bérelt kerékpárokkal eltekert Szentendrére, majd kis városnézés után visszatekertek Budapestre.

Akkora örömöt okozz nekünk, amikor megtapasztaljuk, hogy emberek akik napi szinten teljesen más problémával küzdenek, ki szakítva őket akár csak néhány órára is, abból az élethelyzetből, ami konzerválja őket és látni azt az önfeledt gyermeki örömöt, életvidámságot, ahogy kiszakad belőlük, miközben hálásak mindazért, hogy ezt együtt velünk megvalósulhatott.
Volt aki közel 30 éve nem biciklizett.
Az pedig végképpen hatalmas ajándék, hogy olyan civil emberek eljöttek, akiktől az elfogadást, megértést tapasztalhatták meg.

A fejlesztés az Alapítvány szervezésében és támogatásával valósult meg

Változtasson meg még ma egy életet!

Nem kell sok ahhoz, hogy segítsünk másokon! Nyitottság és a tetteink életet menthetnek.