KÖZLEMÉNY

KÖZLEMÉNY 2023.08.19. Kedves Barátaink, Támogatóink! Hálásan köszönjük nektek az elmúlt hetek-hónapok-évek támogatását! Pénzzel, bíztatással, imával segítetek minket, hogy segíthessük az hajléktalan emberek helyreállását, jobblétét, önmagára találását! Mi, a Mentés Másként Alapítvány kiemelten fontosnak tartjuk, hogy átláthatóan működjünk, hogy folyamatosan elszámoljunk felétek azzal, hogy

HOME-BURGEREZÉS

HOME-BURGEREZÉS 2023.07.17. Ezzel a csodálatos csapattal sikerült! Séf, kuratóriumi tag, nappali melegedő kliensei és volt kliensünk döntött úgy, hogy a ma estéjüket arra szánják másoknak adjanak. Közel 100 hajléktalan embert jól lakattunk, beszélgetünk, poénkodtunk velük és ami még ennél is fontosabb példát tudtunk

MEGGYSZÜRET

MEGGYSZÜRET 2023.07.04. 2023 nyárra szerveztünk meggyszüretet az Ellátó kliensei számára, valamelyik szedd magad akció keretében. Részben a szabadidő értelmes eltöltése érdekében, részben a társadalmi felelősségvállalás keretében, részben pedig a szüretelés utáni feldolgozás (lekvár, szörp, gyümölcs) termékeivel támogatni a Golgota Nappali Melegedőt. Ilyen módon

Az Élet Iskolája

Az Élet Iskolája 2023.04.01. Elérkezett a pillanat, amikor szeretnénk Titeket is kicsit bevonni és tájékoztatni a visszajelzésekről, eredményekről. A program április közepétől indult a Városmajori Gimnáziumban és ez idő alatt 16 osztályt látogattunk meg, 7.-től 12. osztályosig bezárólag. Ez összesen kb. 350 diák,

BOGOZD KI!

BOGOZD KI! 2023.02.01. Érzékenyítő videosorozatunkon keresztül célunk bemutatni, hogy a mai Magyarországon ki hogyan vélekedik a hajléktalanságról, illetve van-e bármiféle elképzelése a mai szociális helyzetről és a benne dolgozókról. A téma sokoldalú és szeretnénk felhívni rá a figyelmet: szükséges foglalkozni és megpróbálni kibogozni!

TELI HÁTIZSÁK

TELI HÁTIZSÁK 2022.11.20. *** ÚJRA TELI A HÁTIZSÁK! *** A Mentés Másként Alapítvány közreműködésével a Golgota Ellátóban idén is elindítjuk a TELI HÁTIZSÁK adománygyűjtő kampányt. Ha van rá lehetőséged, segíts egy hajléktalant ezen a télen is. Fogj egy hátizsákot, sporttáskát vagy bevásárló szatyrot,

VELED 4.0 vacsoraest

VELED 4.0 2022.11.11. Egy különleges és nem mindennapi vacsora Veled! Az esemény keretén belül a résztvevők beleláthattak egy nappali melegedő, az alapítványunk és egy hajléktalan ember életébe! Megajándékoztak egy vacsorával egy olyan személyt akinek ezzel